Activitate 2007/2008

FESTIVITATE DE DESCHIDERE

Festivitatea de deschidere a cursurilor Academiei de sah SITAS a avut loc luni, 8 octombrie 2007, ora 19, in sala festiva a liceului “N.Balcescu” din Cluj-Napoca. Au participat cursantii, parintii, profesorii precum si numerosi invitati : dl. Petre Nad-maestru international, dl.Eugen Hang-presedintele clubului de sah CSM Cluj-Napoca, dl. Sebastian Rasinar-directorul scolii cu profil de sah “D.Prodan” din Cluj-Napoca, dl.profesor Daniel Mihut, sustinator si promotor al sahului in randul elevilor, dl.Cojocneanu Radu-candidat de maestru, fost vicecampion national de juniori, d-ra Laura Rasinar, fosta vicecampioana nationala de juniori

Fotografii

CICLUL DE PREGATIRE

Ciclul de pregatire in anul 2007-2008 se desfasoara pe 2 nivele: I0-incepatori si I1-avansati. Se desfasoara 3 module a cate 10 sedinte fiecare, la ambele nivele:

  • Modul 1: 8oct.-17 nov.
  • Modul 2: 19 nov.-21 dec.
    In luna ianuarie se desfasoara sedinte de pregatire cu elevii selectionati sa participe la semifinalele campionatelor nationale de juniori, la Tg-Mures, intre 2-4 februarie.
  • Modul 3: 18 feb-22 martie
    In 22 martie 2008 se va desfasura un concurs si festivitatea de decernare a diplomelor de absolvire a anului I , precum si a diplomelor de onoare ale academiei SITAS.

CONCURS 21 DECEMBRIE

In data de 21 decembrie a avut loc un concurs dotat cu premii si diplome de participare pentru toti concurentii. La cele 4 grupe de varsta s-au acordat premii, medalii si diplome pentru primii 3 clasati. Rezultatele au stat la baza selectiei pentru semifinalele campionatului national de juniori( grupele 8 si 10 ani), care se vor desfasura la Tg-Mures, intre 2 si 4 februarie.

Clasamente

Fotografii

INFORMATII INSCRIERI

Inscrierile pentru modulul 3 vor avea loc LUNI, 11 si MARTI 12 FEBRUARIE 2008, intre orele 16-18 la liceul “N.Balcescu”, sala nr.58, etaj.

COMPONENTA SI PROGRAMUL GRUPELOR DE PREGATIRE

Concurs 22 martie

In data de 22 martie a fost organizat un concurs pentru toti membrii academiei. Ei au primit cite un premiu de participare si diploma de absolvire a anului intii. Primii trei clasati la fiecare dintre cele 4 categorii de virsta au primit medalii, diplome si premii.De asemenea, in cadrul ceremoniei, academia a oferit diplome de onoare unor personalitati care au avut un merit deosebit in promovarea sahului in rindul copiilor sau au sprijinit activitatea academiei.