Proiect: CASA I.T. (Intelligence Training) ÎN CLUJ NAPOCA

151019081643-civic-high-780x439

Propus de SITAS SRL şi ASOCIAŢIA CULTURAL ACADEMICĂ “AURORA SITAS”

Într-un centru cultural, academic şi pol al IT-ului precum Cluj Napoca, există numeroase cluburi destinate tinerilor , dar nu există unul special, pentru cei foarte mulţi pasionaţi de IT.

Propunem un spaţiu care să fie un loc de socializare, învăţare, joacă şi competiţie. Dorim să extindem conceptul de IT la Intelligence Training, propunând cursuri şi activităţi de şah, jocuri logice, roboţi lego şi programare jocuri.

Concret, se vor desfăşura:

-cursuri pentru copii, pe nivele de vârstă şi pregătire

-activităţi şi concursuri în weekenduri

-tabere cu acest specific în perioadele de vacanţă, în ţară şi în străinătate (Paralia Katerini-Grecia şi Semmering-Austria)

SITAS oferă personalul necesar, cu o vastă experienţă pedagogică şi specifică activităţilor, desfăşurate începând din anul 2007 (www.sitas.org)

Dorim colaborarea cu firmele de IT din Cluj, care să ne ajute în găsirea şi obţinerea unui spaţiu cât mai adecvat activităţilor noastre şi în promovarea acestora. Dorim să putem desfăşura simultan patru activităţi.

Noi le oferim servicii educaţionale after school pentru copiii angajaţilor, concepute împreună pentru o eficienţă maximă.

Pornim de la ideea de a dezvolta cel mai de preţ bun al copiilor-inteligenţa, totul bazat şi pe o educaţie morală sănătoasă.

Vrem să aducem şi în educaţie explozia clujeană din domeniul IT.

Mulţumim anticipat pentru orice iniţiativă de susţinere a proiectului nostru.

Echipa SITAS

Contact: prof. EMIL SITARU

Tel. 0745338028

Email: emilsitaru[at]yahoo.com

 

prof Daniel Mihut

Tel. 0745879757

Email: danimihut[at]gmail.com

 

No comment

Leave a Reply