ECHIPE ÎNSCRISE ÎN LISSCAS 2011-2012

PRIMAR:
1. C.N. E.Racoviţă
2. Liceul N.Bălcescu
3. Liceul Şincai
4. Liceul de Informatică
5. Şcoala Jucu
6. Şcoala I.Haţieganu
7. Şcoala Titulescu
8. Şcoala R.Stanca
9. Şcoala Horia
10. C.N. G.Coşbuc

GIMNAZIU:
1. C.N. E.Racoviţă
2. Liceul N.Bălcescu
3. Liceul Şincai
4. Liceul de Informatică
5. Şcoala Jucu
6. Liceul A.Iancu

LICEU:
1. C.N. E.Racoviţă
2. Liceul N.Bălcescu
3. Liceul Apaczai
4. Liceul de Informatică

SISTEMUL DE JOC:
Primar:
Fiecare echipă va juca cu fiecare, în total 9 runde în 2 etape (5 runde + 4 runde).
Gimnaziu:
Fiecare echipă va juca cu fiecare, tur-retur, în total 10 runde în 2 etape (5 runde + 5 runde).
Liceu:
Fiecare echipă va juca cu fiecare, tur-retur, în total 6 runde în 2 etape (3 runde + 3 runde).

PRIMA ETAPĂ SE VA DESFĂŞURA, PENTRU TOATE CELE 3 CATEGORII,LA LICEUL TEORETIC N.BĂLCESCU, SÂMBĂTĂ, 28 IANUARIE 2012, ORA 9.

PRECIZĂRI:
1) Ordinea rundelor va fi stabilită de arbitri după tragerea la sorţi a numerelor de ordine ale echipelor, înainte de începerea rundelor primei etape, pe 28 ian. 2012, în prezenţa reprezentanţilor tuturor echipelor.
2) Data şi locul de desfăşurare al celei de-a doua etape vor fi anunţate pe 28 ian.(în luna martie).
3) Important: Se acceptă modificări în loturile echipelor, faţă de listele trimise, prin listele de joc de la prima etapă, de asemenea oficiale, cu semnătura directorului şcolii şi ştampila şcolii. De asemenea, lotul de 4+1 jucători poate fi modificat şi între etapa I şi etapa a II-a. În timpul desfăşurării unei etape se acceptă numai intrarea rezervei la masa 4, conform regulamentului.
4) Observaţie: Posibilitatea schimbării lotului de la o etapă la cealaltă a fost acceptată cu scopul de a crea o emulaţie între jucători şi a-i stimula să se pregătească tot mai susţinut, pentru a deveni titulari. În acest caz, conducătorul echipei va trebui să aibă clar precizate pentru echipa sa criteriile pe care le va folosi în caz că echipa va fi premiată. Se vor acorda 5 premii pentru componenţii unei echipe, iar în caz că au jucat mai mulţi, conducătorul echipei va decide în baza criteriilor proprii care jucători vor primi premiile.

PÎNĂ LA DATA DE 20 IAN. 2012 VEŢI PRIMI INFORMAŢIILE REFERITOARE LA SISTEMUL DE PUNCTAJ ŞI CRITERIILE DE DEPARTAJARE ÎN CAZ DE EGALITATE.

AURORA SITAS VA OFERI ECHIPELOR PARTICIPANTE ECUSOANE-TIP CU NUMELE ŞCOLII ŞI NR. MESEI LA CARE JOACĂ ELEVUL.

Avem rugămintea ca şcolile participante să aducă însemne personalizate :fanioane cu numele şcolii, ecusoane personalizate pentru elevi, embleme, mascote, etc. astfel încât să existe o cât mai bună individualizare şi reprezentare a echipelor iar elevii să fie mândri că luptă pentru culorile şcolii lor.

Prof. EMIL SITARU

No comment

Leave a Reply