Dragi elevi şi părinţi,

Sperăm că sunteţi bine şi sănătoşi cu toţii.

Având în vedere situaţia actuală creată de epidemia de coronavirus, SITAS doreşte să clarifice modul de continuare a activităţii sale, în funcţie de opţiunile dumneavoastră.

La clasa a 4-a s-a efectuat lecţia 21, prima din modulul 3, doar la grupa I. Vom termina metoda algebrică şi apoi problemele de mişcare, acoperind astfel toată programa.

Sperând că aveţi încredere în noi pentru ceea ce facem, pentru continuarea proiectului nostru de suflet propunem 2 variante:

VARIANTA I: vom efectua 4(5 la grupa II) lecţii online în luna mai, câte una pe săptămână, astfel:

– fişa va fi trimisă înainte prin email;

– lecţia va fi înregistrată audio-video, va fi postată pe internet şi veţi primi linkul de acces (pentru învăţare online este cea mai bună metodă la matematică, deja verificată);

– lecţia va avea durata de cel mult 30 de minute (rezolvări de probleme cu explicaţii);

– se vor da ca temă probleme de tipul celor rezolvate anterior ; temele nu se vor verifica, în acest modulerau oricum 3 şedinţe fără temă (concurs „Vrei să fii matematician?”, testul, ultima şedinţă).

Celelalte 5 şedinţe rămân achitate pentru modulul I din clasa a 5-a, care va începe în jur de 1 octombrie. Toţi copiii care aleg această variantă sunt automat înscrişi în clasa a 5-a. Va trebui să confirmaţi înscrierea în toamnă prin achitarea celorlalte 5 şedinţe.

VARIANTA II: Vă putem returna costul celor 9 (10) şedinţe rămase, ceea ce echivalează cu retragerea definitivă din SITAS.

Aşteptăm răspunsul dvs. prin sms (tel: 0745338028) până la data de 3 mai (duminică).

Răspunsul dvs. trebuie să conţină mesajul:

„Optez pentru varianta…, nume şi prenume părinte şi elev, adresă validă de email”.

Vom decide în funcţie de majoritatea opţiunilor modul de continuare a activităţii şi vă vom informa.