Prof. gr.I SITARU CORINA

    Este absolventa a Universitatii “ Babes-Bolyai”, Facultatea de matematica-informatica, sectia matematica, promotia 1979.
    In perioada 1979-1990 a predat la Liceul de Industrie Alimentara Cluj-Napoca.
Din 1990 este profesoara la Liceul Teoretic “ N. Balcescu ”, unde preda la clase de gimnaziu si de liceu. A obtinut rezultate profesionale foarte bune, pentru care a fost distinsa in mai multe randuri:

  • in anul 2004 i s-a decernat medalia MERITUL PENTRU INVATAMANT
  • in anul 2005 a fost nominalizata intre primii patru profesori de matematica din tara la concursul national PROFESORUL ANULUI de la TVR.
  • in anul 2008 i s-a acordat Diploma “Gh. Lazar” clasa I

    Elevii sai au obtinut numeroase premii la concursurile de matematica judetene, interjudetene si nationale.
   Este autoare si coautoare a mai multor carti de specialitate.
   In anul scolar 2000-2001 a predat la liceul “ Holly Hill Roberts High “din Carolina de Sud, SUA, in cadrul programului FACES, recunoscut de Ministerul Educatiei.

Prof. gr. I SITARU EMIL

     Este absolvent al Universitatii “ Babes-Bolyai”, Facultatea de matematica-informatica, sectia matematica, promotia 1979.
    In perioada 1979-1985 a predat la Liceul Industrial pentru Prelucrarea Lemnului din Cluj-Napoca. Intre 1985 si 2002 a predat la Liceul “ E. Racovita”. Din anul 2002 este profesor la Liceul Teoretic “ N. Balcescu”, unde preda la clase de gimnaziu si de liceu.
    A obtinut rezultate profesionale foarte bune, elevii sai obtinand numeroase premii la concursurile de matematica judetene, interjudetene si nationale.
   Este autor si coautor al mai multor carti de specialitate.
   In anul 2005 a fost nominalizat intre cei 20 de finalisti ai concursului national PROFESORUL ANULUI de la TVR.
   In anul 2008 i s-a acordat Diploma “Gh. Lazar” clasa I
   In anul scolar 1993-1994 a predat matematica la liceul “ Suzanne Valadon “ din Limoges, Franta, fiind selectat prin concurs in cadrul unui acord guvernamental.
   Intre anii 1999 si 2001 a predat matematica la liceele “ Columbia High” si “ Holly Hill Roberts High” din Carolina de Sud, SUA, in cadrul programului FACES, recunoscut de Ministerul Educatiei.

Voi toţi cei cărora vă place să călătoriţi pe tărâmul fanteziei şi în lumea minunată a magiei poveştilor, veniţi să-i cunoaşteţi pe vrăjitorul Axiomaticus şi pe
clovnul Paradox! Cei doi noi prieteni vă vor învăţa să jonglaţi cu numerele şi vă vor dezvălui taina magică a matematicii. Cu ajutorul lor, veţi descoperi toate minunile, bogăţiile, frumuseţile şi misterele lumii.”

Vă aşteptăm cu drag,
Corina şi Emil

No comment

Leave a Reply